Schenk jezelf gemoedsrust met een compleet huurdossier op maat

Snel, eenvoudig & transparant
De perfecte huurder gevonden? Dan moet je een contract afsluiten waarin alle afspraken nauwkeurig zijn vastgelegd. Wij stellen voor jou een gedetailleerd huurdossier samen en zorgen voor de registratie, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
Waterdicht huurcontract
Een huurcontract is wettelijk verplicht. Maar wat moet er precies in staan? En ben je wel zeker van wat je tekent? Setl zorgt ervoor dat je overeenkomst volledig in lijn is met de huurwet. Zowel jij als de huurder zijn zo perfect in orde en kunnen met een gerust hart beginnen aan de huurperiode.
Handige checklist
Als je verhuurt, moet je met heel wat formaliteiten rekening houden. Je ontvangt van ons een uitgebreide checklist. Hoe regel je bijvoorbeeld de huurwaarborg? Wat gebeurt er als de huurprijzen indexeren? Is er al een brandverzekering? Als je wil, regelen we het allemaal voor jou.
Nog geen huurder? Huur onze partner in
Een huurder vinden gaat moeizamer dan verwacht? Geen nood, we brengen jou graag in contact met de juiste mensen. Bij onze geprefereerde partners geniet je van een volledige service: van het zoeken en screenen van huurders tot een volledig marketingplan om je pand in de markt te zetten. Stuur een mailtje of bel ons gerust voor meer info!
Een huurdossier op maat?
Vrijblijvend offerte aanvragen
Heb je vragen?
Neem gerust contact op.
Via email
Silke Peirlinck
vastgoedexperte