In een mum van tijd de juiste attesten

Snel, eenvoudig & transparant
Als je een pand wil verhuren of verkopen, moet je verschillende attesten voorleggen. Wij bundelen alle nodige documenten in een handig overzicht. Zo ben je wettelijk helemaal in orde en kan je met een gerust hart focussen op de eigenlijke verhuur of verkoop.
EPC
Wil je verkopen of verhuren? Dan heb je een energieprestatiecertificaat nodig. Dit document toont aan hoe energiezuinig je gebouw is. De huurder of koper krijgt zo een goed beeld van zijn toekomstige energiefactuur. Bovendien moet je de EPC-score opnemen in alle advertenties van je pand. Wij stellen een erkende energiedeskundige aan en bezorgen het attest eenvoudig in je mailbox.
Elektrische keuring
Bij verhuur én verkoop is een conform attest verplicht volgens de Vlaamse Wooncode. Je bewijst ermee dat je pand beschikt over een perfect veilige elektrische installatie. Twijfel echter niet om het attest ook aan te vragen als je een woning verhuurt. De huurder kan er naar vragen en het wekt sowieso meer vertrouwen als je het ondubbelzinnig kunt voorleggen. Je toont dat je pand in perfecte staat is.
Stookolieattest
Ook een stookolieattest is enkel verplicht als je verkoopt. Maar ook hier geldt dezelfde redenering: vraag het document toch aan bij een verhuur, zodat de huurder weet dat je installatie perfect in orde is. Houd er bovendien rekening mee dat je de stookolietank sowieso om de zoveel tijd moet laten keuren. Wij sturen een erkend technicus bij je langs en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk beschikt over een digitaal attest.
Snel de juiste attesten in je mailbox?
Bereken vrijblijvend hoeveel het kost
Heb je vragen?
Neem gerust contact op.
Via email
Silke Peirlinck
vastgoedexperte