Setl als rentmeester van jouw vastgoed

Snel, eenvoudig & transparant
Bezit je vastgoed? Dan lijkt het soms alsof je nooit klaar bent. Een huurder die niet betaalt. Een technisch probleem of schade. Attesten en verzekeringen in orde brengen. Het komt er onvermijdelijk bij. Setl neemt je al die taken en opvolging uit handen, zodat je zorgeloos geniet van je investering.
Technisch, administratief en financieel beheer
Setl neemt het volledige beheer van je vastgoed over. We treden op in jouw plaats en zorgen ervoor dat je administratie en rekeningen kloppen. Is er een technisch probleem? Dan contacteren we de juiste vakman. Moet er een onderhoudsattest afgeleverd worden? Wij nemen contact op met je huurder. Is er een betalingsherinnering nodig? Slaap op beide oren, we’ve got it.
Bepaal zelf welke taken je uit handen geeft
Niets moet, alles mag. Je kiest zelf hoe ver onze samenwerking gaat. Laat je enkele taken aan ons of ga je voor een all-in beheerpakket? Alles is bespreekbaar. Na een verkennend gesprek stellen we een dossier op en gieten we alle afspraken in een waterdicht contract. Daarnaast brengen we ook je huurders op de hoogte dat alle verdere regelingen via Setl gaan. Zelf hoef je je niets meer aan te trekken. Je leunt gewoon achterover en geniet van de opbrengsten.
Blijf altijd up-to-date
Meten is weten. Je ontvangt een periodiek rapport met een helder overzicht van alle problemen, acties, interventies en betalingen. Zo kan je bijsturen waar nodig en houd je zelf de touwtjes in handen. Bovendien kan je alles ook via een handige app opvolgen.
Nog geen huurder? Huur onze partner in
Geen tijd om zelf een geschikte huurder te vinden? Laat het over aan een expert. We werken samen met geprefereerde partners in jouw buurt. Zij kennen je regio als hun broekzak, zoeken en screenen kandidaten en verzorgen het volledige commerciële traject. Stuur een mailtje of bel ons gerust voor meer info!
Het beheer van je vastgoed door Setl?
Vrijblijvend offerte aanvragen
Heb je vragen?
Neem gerust contact op.
Via email
Silke Peirlinck
vastgoedexperte
BIV 510 877